loader image

Spațiu dinamic

pentru evenimente contemporane

Locația noastră integrează eleganța urbană într-o sursă inepuizabilă de confort natural pentru tine, oaspetele nostru. Linii curate, suprafețe de sticlă elegante și o cromatică minerală rafinată, formează fundalul pentru evenimente care definesc arta ospitalității. Paradisul Verde Events Estate se transformă ușor dintr-un centru corporatist elegant într-un reper social vibrant, adaptându-se unicității fiecărei ocazii. Esența spațiului nostru stă în fuziunea inovatoare dintre tehnologie și design. Echipamentele multimedia high-tech de ultimă generație transformă prezentările în spectacole captivante.

 

Complexul de evenimente este un edificiu impunător situat în zona publică a cartierului Paradisul Verde, cu un background natural excepțional: lac, pădure, o peisagistică paradisiacă. Clădirea de 4 nivele este amplasată pe un teren de 14000 mp, pe malul lacului având multiple perspective la fel de frumoase din orice parte ai privi.

Complexul cuprinde 7 săli, 2 foyere, 2 terase cu vedere la lac și un salon de mic dejun; include 3 bucătării profesionale utilate conform celor mai înalte standarde. Acestea vor deservi cele 7 săli cu capacitate totală de peste 2000 de persoane. Sunt 3 intrări spectaculoase în clădire, cu copertine și trepte de festival.

Săli și Terase

  • Training-uri, workshop-uri, team-buildinguri, lansări de produse, cine festive sau petreceri de Crăciun;
  • Congrese mari, summit-uri și conferințe cu expunere internațională

( descarcă versiunea PDF a structurii sălilor)

Hotel

Hotelul are 28 camere spațioase împărțite în 3 tipuri: camere duble cu pat matrimonial, suite și studiouri VIP. Camerele sunt clasificate la 4 stele. Studiourile VIP sunt dotate cu căzi freestanding și terase cu vedere la lac.

Outdoor

Complexul include o piscină exterioară, peluze, terenuri de sport, spa cu piscină interioară, trattoria, club, parcări cu un total de 400 locuri.